Shopping i Thailand

När du åker till Thailand kan du även passa p å att shoppa. Du hittar allt från skor och kläder till media och hemelektronik.

Gallerior och marknader

De största och mest välsorterade galleriorna finns i de lite större städerna som Bangkok.

Dessa gallerior är gigantiska och utbudet är således stort. Här finns både lokala kedjor och välkända globala. På marknaderna är det traditionell torghandel som gäller, här finns det prutmån! Marknaderna inhyser i princip allt som de större varuhusen har, kläder, elektronik mat etc.

Elektronik

I de flesta städerna i Thailand finns ett jätteutbud av elektronik. MP3-spelare, övervakningsprodukter, mediaspelare, etc. Priserna på detta ligger mycket lågt, är priset oskäligt låt kan du tänka efter om produkten du tittar på är orginal. Tänk också på att icke märkesprodukter inte gå att byta när du kommer tillbaka till Sverige.

Kläder

Kläder av olika märken och kvalitet finns det gott om. Mycket populärt är de skräddarsydda kläderna som skjortor och kostymer, både för män och kvinnor. Om du vill kan du ta med dig foton på klädesplagg du vill sy upp så ordnas det för en billig peng. Ett tips är dock att ha så många och bra bilder som möjligt med dig på plagget. I Thailand finns dessutom väldigt mycket kopior på kläder från kända tillverkare och designers.

Portalen för dig som letar resor och information om Asien. Du hittar allt från sevärdheter, hotell och flygresor.
Översikt | Sekretesspolicy | Kontakt | © 2022 Asienresor.com